Aktuellt

Epostlista för er som vill hjälpa till!

Badholmarna kräver en del underhåll! Vi jobbar alla ideellt, och många frågar om de kan hjälpa till. Vi försöker nu skapa en distributionslista, där vi kan nå er som vill hjälpa till. Maila till info-adressen som finns nedan, så ser vi till att ni blir kontaktade för eventuella passande uppdrag. Det kan vara allt från lite målning till att byta ut en bräda. Sätt "Epostlista" som rubrik, och ta gärna med ett mobilnummer som vi kan nå dig på.

Sommarkväll 2017!

Som vanligt den 15:e juli genomfördes Sommarkväll på Badholmarna. Musikunderhållningen stod Erik Lindqvist med trio och Riverside! Mat och dryck kom i år från Konrads Café.

Bilder från senaste Sommarkväll kan ses här eller på Facebook.

Facebook!

Vi finns på Facebook och Instagram! Gilla oss gärna! Vi försöker att publicera bilder och statusmeddelande om smått och gott!

Badholmsboken

Boken om Badholmarna finns att köpa på ICA Nära i Bovall, kiosken i Bovall och Gösta Hanssons Tobak och pappershandel på Smögen. Vi kan även skicka boken med posten. 200:- kostar den samt 45 kronor i porto. Skicka ett mail med din adress till Lars-Erik Bohwalli (lars-erik.bohwalli(snabel-a)swipnet.se).

Frivilligt bidrag - var med och bevara Badholmarna

Under sommarsäsongen finns det en insamlingsbössa i kiosken på Badholmarna. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Pengarna går oavkortat till underhållet av Badholmarna. Hytter ska målas, ruttet trä ska bytas, förstörda haspar ersättas... Hjälp till att bevara Badholmarna så att det även i fortsättningen får vara Sveriges bästa badplats! Allt arbete som läggs på Badholmarna sker helt ideellt. Se bidraget som en frivillig entréavgift!

Insamlingsbössan töms och överlämnas varje dag.

Det går även bra att skänka ett bidrag genom att använda bankgironummer 5545-5760.

Vi söker...

Vi söker alltid... gamla (svartvita) bilder på Badholmarna? Har du kanske några gamla bilder på Badholmarna?  Hör av dig till oss: 

Kalender 2017

Fredag den 26:e maj. Säsongens sista bastudag.

Söndag den 25:e juni. Bolagsstämma. Aktieägare är välkomna till bolagsstämma i BIF:s klubbstuga på fotbollsplanen klockan 10.00.

Måndag den 26:e juni. Morgongympa. Anna Nilsson kommer att ta över efter Lotta. Allt precis som innan. Måndagar, onsdagar och fredagar klockan 09:00. Pris 20 kronor per gång. Slutdatum fredagen den 4:e augusti. Se även info under Morgongympa.

Datum ej bestämt.  SemesterYoga. Passa på att förgylla sommaren med en skön och unik yogaupplevelse vid Badholmarnas klippor! Under juli månad kommer bjuds det på semesteryoga som jag skapar utifrån Global Yoga och min grundtanke ”Back to Basic”. Detta innebär att yogan är i all enkelhet för att vara tillgänglig för alla, oavsett aktivitetsnivå, ålder eller tidigare erfaren, alltså inga förkunskaper krävs. DU är varmt välkommen! - tisdagar & torsdagar kl 8.30-9.30. Vid stökigt väder byts yogaklassen ut mot ett träningspass, så kom ihåg att ta med passande skor. Kolla gärna uppdateringar på facebook-eventet ”Semesteryoga i Bovallstrand”. Vid frågor så hör av dig till 0734-039308 eller dianapneumann@gmail.com. Ser fram emot att träffa dig! Diana Neumann. YogaDi – Movement Passion.

Söndag den 2:e juli (prel.). Städdag. Den årliga sommarstädningen på Badholmarna kommer att ske klockan 10:00. Samling vid stenpiren. Alla åldrar välkomna! Tag med verktyg för att samla ihop tång och skräp på botten och på land. Kanske ett par ordentliga handskar och/eller badkläder! Häcksax och trimmer är också bra. Vi brukar även ha nytta av några småbåtar. Vi tillhandahåller sopsäckar, som när de är fyllda, hämtas av Sotenäs kommun. Även en flakmoped eller någon kärra för transport av säckarna kan vara bra. Men det viktigaste är att så många som möjligt dyker upp. Korvgrillning vid Gullviksstranden efteråt om vädret tillåter. Hjälp oss att hålla rent på våra fina Badholmar!

15:e juli. Sommarkväll. Underhållning på yttre holmen med mat, sång och musik.

Fredag den 15:e september.  Bastun öppnar. Fredagar, Damer 15:30 till 18:00 och Herrar 18:00 till ca 20:00.

 

 

 

Copyright © AB Bovallstrands Badinrättning, www.badholmarna.com

 

 

Locations of visitors to this page